Pavilionul de pe Lac si Pontonul

Hotel

Centrul SPA

Restaurante

Conferințe

Evenimente

Bucurestiul este unul dintre putinele orase din Romania care ofera un cadru perfect pentru afaceri, lucru care atrage mii de afaceri, atat din tara cat si din strainatate, incantati de beneficiile pe care le au odata ce au inceput o afacere sau o colaborare aici.
Daca esti pentru prima data in Bucuresti insa, si vrei sa gasesti o sala de conferinte pentru a discuta intr-un mod cat mai eficient cu partenerii tai, s-ar putea sa te descurci ceva mai greu. Este adevarat, exista foarte multe sali de conferinta in Bucuresti, insa multe sunt greu accesibile, multe sunt greu de inchiriat iar altele nu se ridica la cele mai inalte standarde.
O simpla cautare dupa Conferences and events in Bucharest iti poate oferi solutii deosebite, intre care intra si Snagov Club.
Desi nu este chiar in Bucuresti, Snagov Club este o locatie usor accesibila tuturor celor din oras si este dedicata celor care isi doresc un mediu de clasa inalta, in care sa isi poata derula afacerile in liniste.
Spre deosebire de locatiile aglomerate din centru, Snagov Club iti ofera un cadru natural, care imbina perfect verdele naturii cu albastrul lacului Snagov si cu elementele pline de eleganta ale constructiilor din complex.

Ce poti sa faci la Snagov Club?

Odata ce ai ajuns aici, intreaga calatorie de afaceri se poate desfasura fara sa mai pleci in alta zona. Ai la dispozitie sali unde poti sa porti discutii in liniste si in momentele de respiro te poti relaxa sau te poti distra.
Centrul Spa, piscina sau sala de jocuri iti completeaza tot timpul liber pe care il ai intr-un mod deosebit de placut, in timp ce lacul Snagov te poate imbia cu o sesiune de pescuit sau cu o plimbare cu barca.
Daca intalnirile tale se intind pe mai multe zile, Snagov Club te asteapta cu un hotel deosebit, care numara nu mai putin de 5 stele si reuseste sa ofere toata odihna de care ai nevoie.
Nici alimentatia nu este neglijata. Bucatarul clubului prepara bucate delicioase, iar servirea se poate face in cadre pe cat de placute, pe atat de diversificate.
Daca esti pasionat al naturii si al aerului curat te poti bucura de o masa de exceptie pe pavilionul de pe lac sau in gradina Versailles, in timp ce, daca preferi eleganta, poti lua masa in unul dintre cele 3 restaurante construite in asa fel incat sa iti ofere o experienta high class. Salonul venetian este o optiune perfecta pentru cei care vor vedere asupra lacului si muzica placuta in surdina,in timp ce salonul Francez si salonul Britanic sunt solutii ideale pentru cei care isi doresc un cadru mai intim.
Snagov Club este asadar o solutie de exceptie in cazul in care ajungi in Bucuresti pentru o conferinta sau pentru a incheia o afacere, fiind deopotriva si un mediu perfect pentru relaxare, pentru odihna si de ce nu, pentru o distractie desavarsita.