Evenimente corporate

Evenimente corporate

Fiecare eveniment în cadrul cel mai potrivit

Varietatea și flexibilitatea spațiilor disponibile la Snagov Club, multitudinea dotărilor, precum și experiența vastă a personalului nostru, permit desfășurarea oricărui tip de eveniment corporate. Grație dotărilor tehnice independente, restaurantele, Pavilionul, grădina și piscina-bar pot funcționa în egală măsură împreună sau independent, în funcție de numărul de persoane, tipul evenimentului și natura acestuia.

În Pavilionul de pe Lac

IMG_6093

Cu un stil arhitectural modern, construit din oțel și sticlă, Pavilionul de pe Lac are o capacitate de 100-250 de persoane și este perfect pentru evenimente de anvergură: cocktailuri, lansări de produse, conferințe de presă, prezentări, sesiuni de training, seminarii etc. Vecinătatea lacului și deschiderea către ponton permit, în zilele însorite, suplimentarea cu încă 50-100 de locuri pe terasa de la malul apei. Un spațiu generos, bogat în lumină naturală și cu o perspectivă minunată asupra lacului, Pavilionul de pe Lac este potrivit pentru cele mai rafinate și exigente cerințe. Dotarea tehnică de înaltă performanță include un sistem propriu de sonorizare, posibilitatea de proiecție atât pe ecran cat și pe zidul de mari dimensiuni, conectivitatea la Internet și serviciile ireproșabile ale personalului recomanda acest amplasament pentru evenimentele în care luxul și eticheta se întâlnesc cu prospețimea revigorantă a naturii.

În Grădina Versailles    

_MG_6197

Poziționată între Pavilionul de pe Lac și cele 3 restaurante, eleganta Grădină Versailles este pregătită să preia evenimentele desfășurate în aer liber. Structurată pe două niveluri, cu o capacitate de 126 de persoane, aceasta poate completa spațiul necesar pentru evenimentele de mare anvergură în care diversitatea este elementul cheie. Participanții pot alege locuri la soare sau la umbra parfumată și deasă a pinilor monumentali, iar mesele pot fi separate sau unite, în funcție de cerințe.

În cadru intim: saloanele Britanic și Francez

[1200x800]-0483

Dacă dorești să organizezi un training, o prezentare sau un workshop cu număr restrâns de persoane, atunci cele 2 saloane restaurant devin opțiunea ideală. Cu o capacitate de 40 de locuri salonul Britanic poate oferi atât dotarea tehnică necesară cât și flexibilitatea amenajării meselor. Cu o capacitate similară (38 de locuri) și situat “în oglindă”, Salonul Francez prezintă aceleași facilități iar, la nevoie, cele două pot funcționa împreună. Vecinătatea Grădinii Versailles, și a balcoanelor generoase și a Restaurantului Venețian vor face pauzele de cafea și de masă foarte confortabile și agreabile.

În team building

În sfârșit, ai găsit locația ideală pentru un team building! Snagov Club este locul care iți oferă atât spații interioare cât și exterioare pentru o vastă gamă de activități, beneficiind totodată și de facilitățile de cazare.

Cele trei restaurante și Pavilionul de pe Lac îți stau la dispoziție pentru activitățile de interior, indiferent dacă acestea se referă la prezentări, jocuri sau pur și simplu la binemeritata pauză de masă sau cafea. Terasele exterioare și vecinătatea lacului garantează eficiența pauzelor și în egală măsură creșterea capacității de concentrare a participanților.

Grădina Versailles îți oferă locul ideal pentru activitățile de exterior și, dacă vrei să fii extravagant, poți include și piscina-bar  în organizarea jocurilor sau activităților ce vor mobiliza echipa.

Cele 22 de camere ale hotelului sunt pregătite să ofere tuturor participanților momentele de relaxare totală și confort deplin, după o zi încărcată cu activități de neuitat.

Relaxare și Activități

 • Hotel
 • Piscină-Bar
 • Centru Spa
 • Cursuri de gătit indoor sau outdoor
 • Plimbări cu Șalupa și Vaporașe
 • Minigolf
 • Degustări de vin cu cei mai buni Sommelieri
 • Închiriere biciclete
 • Închiriere caiace
 • Cursuri de inițiere în arte plastice
 • Big British Bucharest Quiz
 • Simulator golf indoor/outdoor cu trainer
 • Dinner in the Sky

O parte din clienţii noştri

sigle-party

Mesaj