Relaxare

Piscina-bar


Îți dorești să te răsfeți la soare în apa în care se oglindesc palmieri și să bei un cocktail delicios fără să ieși din apă? Poți face asta fără sa mergi într-o țară exotică. Piscina-bar de la Snagov Club are o apă limpede si curată, pregătită sa te răcorească, șezloguri confortabile pe care să te relaxezi savurând băutura favorită, înconjurat de palmieri, muzică și bună dispoziție.Centrul Spa


Corpul tău este templul tău și merită pe deplin tot ceea ce iți poate oferi un centru Spa de 5 stele, cu dotări ultramoderne și servicii impecabile. Iarna sau vara, indiferent de vreme, temperatura este plăcuta, apa este caldă și atmosfera foarte îmbietoare.

Plimbare cu șalupa

Vrei să te aventurezi cu prietenii pe lacul Snagov? Nimic mai ușor! Două bărci cu motor, fiecare cu o capacitate de  6 persoane, îți stau la dispoziție. Află cât este de simplu să beneficiezi de ele. Este suficient să ne contactezi.

Rezervația naturală Snagov

Îți dorești să scapi de atmosfera apăsătoare a orașului și de aerul irespirabil al țevilor de eșapament? Ce poate fi mai potrivit decât o rezervație naturală în imediata vecinătate a Bucureștiului? Snagov Club este amplasat în perimetrul Ariei naturale protejate „Lacul Snagov”, cu aer curat, briza apei și parfum răcoros de conifere.

Închiriere caiace

inchiriere-caiac

Închiriere biciclete

inchiriere-bike