Hotel

Relaxare de 5 stele pe malul Lacului Snagov

Și chiar mai mult decat atât! O noapte, un week-end sau un concediu la Snagov Club, pe malul lacului Snagov, vei fi răsfățat cu cazare de cinci stele, facilități deosebite și variate, cu specialități culinare delicioase și – nu în ultimul rând – de personalul atent la toate dorințele tale.

Cele 22 de camere, confortabile și spațioase, sunt pregătite să-ți ofere șederea de vis. Dispuse pe două niveluri, cu un design rafinat, finisaje de lux și dotări de cinci stele (incluzând TV prin cablu, minibar, internet wireless, room-service etc.), camerele noastre sunt proiectate să corespundă preferințelor tale!

IMG_6546

Vrei să simți în permanență pulsul distracției? Alege una dintre cele 9 camere cu terasă și vedere la piscina-bar unde, vara, distracția nu contenește.

IMG_6528

Vrei o priveliște plăcută și o ambianță relaxantă? Optează pentru una dintre cele 7 camere cu vedere către fântâna arteziană și straturile de flori multicolore din curtea interioară.

Vrei liniște deplină? Alege una dintre cele  6 camere izolate de efervescența distracției, perfecte în special pentru familii.

Dincolo de amplasare, camerele mai diferă și în funcție de dimensiuni:

Standard

Camere cu dimensiuni generoase, pat matrimonial și baie cu cadă. Dintre acestea, unele au și terase către piscină sau către curtea interioară.

Deluxe

Camere cu dimensiuni mari, pat patrimonial și canapea sau fotolii, terase mari (la parter, către curtea interioară sau piscină) și foarte mari (cele de la etaj, cu vedere spre piscină).

Totul pentru tine! Ca oaspete al hotelului nostru, ai micul dejun inclus și acces nelimitat la:

[1200x800]-0529

  • Centrul SPA ;
  • piscina-bar (pe durata sezonului estival; șezlong inclus);
  • terenul de minigolf;
  • parcare în incinta păzită.


În plus, iți oferim contra cost:

  • Plimbare pe lacul Snagov cu barca cu motor (în limita a 8 persoane simultan);
  • Plimbări pe lac cu vaporașul sau cu fostul vapor prezidențial Leader, cu acostare direct pe pontonul nostru;
  • Transport dinspre și către București sau aeroport cu autocarul sau minibuzele noastre, pe bază de programare prealabilă (cu reduceri sau chiar gratuități, în funcție de grupuri și durata șederii).