Centrul Spa

Răsfăț pentru trup și simțuri

Relaxează-te indiferent de anotimp!

Ambientul magic, cu atmosferă controlată la o temperatură de 31 de grade, indiferent de vremea de afară, te așteaptă în Centrul SPA în fiecare zi, între orele 9:00 și 20:00. Piscina interioară multifuncțională, cu Jacuzzi integrat, are dimensiuni generoase (40mp), apă limpede ca de cleștar și cascadă-perdea. Interiorul, decorat cu rafinament și inspirat din elegantele terme romane, este agrementat cu plante exotice și dotat cu șezlonguri confortabile. Ziua, piscina beneficiază de lumină naturală plăcut filtrată prin ferestrele mate, iar seara capătă o înfățișare magică, reflectând zecile de steluțe luminoase ce veghează deasupra apei.

Apa te alintă sau te fortifică, la alegerea ta!

De secole, puterea apei a modelat lumea in care trăim. Toată această putere și varietate a apei în mișcare iți sunt oferite de piscina multifuncțională a Centrului SPA de la Snagov Club. Potrivită în egală măsură pentru fitness, masaj și relaxare, îți pune la dispoziție o cascadă-perdea de apă, jeturi puternice subacvatice și Jacuzzi.

Soarele strălucește când vrei tu!

Da, este posibil atunci când ai la îndemână un solar performant, pregătit să iți ofere bronzul mult râvnit chiar și atunci când afară este înnorat.

Să fie saună uscată, sau baie turcească?

Detoxifică-ți organismul în Centrul SPA, alegând în funcție de preferințe sauna uscată sau baia turcească (saună umedă). Noi ți le recomandăm pe amândouă: sauna uscată merge excelent în combinație cu o baie bună în piscină, iar sauna umedă, cu aburi parfumați de eucalipt, este binevenită după câteva exerciții la sala de fitness.

Îți simți mușchii încordați? Acum este momentul să-i relaxezi pe fiecare în parte!

Un maseur profesionist îți stă la dispozitie (pe bază de programare prealabilă) pentru a-ți oferi toate beneficiile masajului de întreținere, de relaxare sau anticelulitic. După 30 de minute de masaj, te vei simți ușor ca un fulg, iar fiecare mușchi îți va mulțumi pentru o adevărată ședință de răsfăț.

Menține-ți forma fizică!

Dacă ai acumulat energie și vrei să o cheltuiești activ, modelându-ți corpul în același timp, sala de fitness a Centrului SPA îți pune la dispoziție un set multifuncțional de aparate pentru toate grupele principale de mușchi.