Restaurante

Meniuri savuroase și 6 ambianțe diferite, la alegerea ta

Ai de ales dintr-o lungă listă de bucate rafinate și sofisticate sau mâncăruri tradiționale care pun în valoare savoarea ingredientelor mereu proaspete. Ai de ales între atmosfera intimă a Salonului Britanic (de nefumători) sau a celui Francez (pentru fumători), între eleganța clasică și vederea sclipitoare a lacului din Salonul Venețian, luminozitatea și panorama spre grădină și apă a Pavilionului de pe Lac, discreția teraselor, briza pontonului sau ambianța parfumată a Grădinii Versailles.

Dacă dorești să-ți faci o idee asupra gamei variate de preparate culinare pe care le poți savura la Snagov Club, consultă meniul nostru de bază. E bine să știi însă că pasionatul nostru Chef vine mereu cu idei noi pentru meniul zilei și, în plus, îți poate pregăti la cerere o mulțime de alte bunătăți.

Vezi meniu

Pavilionul de pe Lac

IMG_6093

Dacă vrei să te bucuri de toată frumusețea lacului Snagov și să admiri în același timp vegetația plină de culoare a grădinii, alege Pavilionul de pe Lac, o adevărată bijuterie modernă din sticlă ce reflectă lucirile apei și umbra fremătătoare a pinilor.

Ambianță elegantă: Salonul Venețian

IMG_8378

Savurează specialitățile pregătite de talentatul nostru maestru bucătar într-o ambianță elegantă, cu vedere minunată asupra lacului și muzică în surdină.

Cadru intim: Salonul Britanic si Salonul Francez

Dacă preferi o ambianță caldă și intimă, ai la dispoziție Salonul Britanic, de 40 de locuri și Salonul Francez, de 38 de locuri.

În mijlocul naturii: Grădina Versailles

_MG_6197

În Grădina Versailles găsești locuri la soare, la umbra parfumată a pinilor, sau poți alege una dintre mesele mai retrase de pe terasa din dreptul saloanelor.

Din mâncărurile noastre