Evenimente private

Evenimente private

Snagov Club îți oferă cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

Pentru o nuntă de mare efect, îți punem la dispoziție mai multe posibilități, din care să alegi și să combini spațiile, conform numărului de invitați și de sezon:


Profesioniștii noștri cu peste 30 de ani de experiență îți stau la dispoziție pentru:

  • conceperea de comun acord a unui meniu care să-i impresioneze și pe cei mai exigenți dintre invitații tăi;
  • consiliere din partea unui organizator de evenimente profesionist cu privire la toate detaliile evenimentului (decorare amplasament, aranjament mese, flori și multe altele);
  • regim preferențial la cazare în camerele hotelului;
  • transportul oaspeților de la București sau aeroport și înapoi;


Vom face tot posibilul să te ajutăm să preîntâmpini și să rezolvăm împreună toate aspectele neprevăzute, astfel încât cea mai frumoasă zi din viața ta să nu fie umbrită de nimic.

Pentru nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente personale, îți prezentăm câteva idei care s-au dovedit de succes:

  • serviciul religios la bisericile din zonă;
  • sosirea oaspeților la Snagov Club cu vaporașul;
  • acostarea direct pe ponton, primire fastuoasă pe malul lacului;
  • desfășurarea evenimentului într-una sau mai multe dintre locațiile noastre.


Lasă-ți imaginația să aleagă și pe noi să iți dăruim momentul!

Dacă îți place să fii nonconformist, invită-ți prietenii la un pool-party!

Piscina-bar de la Snagov Club poate fi epicentrul unei petreceri senzaționale, cum nu s-a mai văzut! Barul are o capacitate de 40 de locuri, la care se pot adauga incă aproape 100, de jur-împrejurul piscinei, printre palmieri și flori parfumate. Lumânările din tortul aniversar vor fi acompaniate de luminile vesele ale torțelor și felinarelor, toate înmulțite de reflexiile dulci ale apei cristaline.

După o petrecere splendidă, care poate dura până în zori, tu și prietenii tăi vă puteți odihni în camerele noastre luxoase, cu paturi confortabile (dintre care multe au terase care dau direct spre piscină) sau vă putem pune la dispoziție autocarul și cele 2 minibuze din dotare pentru a vă conduce la București.

Oricare ar fi tipul de eveniment care te interesează, contactează-ne acum și putem veni în întâmpinarea dorințelor tale cu mai multe soluții!

Pentru rezervari: reservation@snagovclub.ro